Kůň 2016 – ohlédnutí se za vydařenou výstavou

Letos již podruhé náš skromný stánek zavítal na známou výstavu Kůň, která se každoročně koná na výstavišti v Lysé nad Labem.

Ročník 2015 byl pro nás první, zkušební. Zatím jsme se stánkem cestovali po menších trzích, ale prezentace v Lysé nás stále více a více lákala. Slovo dalo slovo a my jsme za pouhé 3 týdny dokázali připravit stánek s více jak 400 výrobky. Nadšeni z prvního ročníku jsme se rozhodli, že na ten druhý se přichystáme opravdu pečlivě.

Letos jsme začali chystat již koncem jara. Vyrobit jeden kus zboží trvá zhruba 20 – 70 minut (dle složitosti), mezitím je potřeba denně vyrábět a posílat aktuální zakázky. Umíte si tedy představit, kolik úsilí je potřeba vynaložit na výrobu několika set výrobků navíc. Mimo to jsme se rozhodli pro kompletní redesign, takže z toho vzniknul náležitý chaos. Z počátečního „redesignového nadšení“ se vyklubala hromada starostí a desítky hodin přemítání o tom, jak to vlastně udělat a nepokazit to. Nu, o tom by se dal rozhodně napsat další článek 🙂

 

A jak to vlastně nakonec dopadlo?

Byli jste úžasní! Nevím, zda za to může lepší umístění v hale (tentokrát jsme byli hned na začátku haly B), nebo zda se nám jednoduše reflektovalo naše vložené úsilí. Po nových dárkových taškách se jen zaprášilo, a to jsme byli přesvědčeni, že je jich dostatek. Bylo skvělé se spřátelit s tolika koňáky, popovídat si o koních, radostech i strastech ježdění a komunikace s nimi. Tři dny utekly jako voda a nám bylo najednou líto, že ten úžasný víkend končí.

 

Jak to vidíme v budoucnu?

Spousta z Vás se nás ptá, zda se objevíme v Lysé nad Labem na jaře. Jedná se o pětidenní výstavu Zemědělec, na kterou jsme se zatím nikdy nevypravili. Letos jsme v té době vystavovali na veletrhu Eurohorse ve Švédsku, v roce 2017 budeme pracovat ještě na dalších dvou projektech, takže naše účast nebude možná především kvůli časové vytíženosti.

Veletrh Kůň 2017 si ale nenecháme ujít! Chtěli bychom pokořit hranici 1000 ks výrobků, pronajmout větší plochu (tentokrát už s převlékací kabinkou) a jednoduše, udělat to zase o kus lépe. Nápadů na vylepšení stánku máme až až, ale nebudu předbíhat. Přece jen, nějaké to překvapení je také potřeba, nemyslíte? 🙂

2 komentáře: „Kůň 2016 – ohlédnutí se za vydařenou výstavou

  1. Každý rok jezdím do Lysé a Váš stánek je tam vždy nejhezčí, nejbarevnější (prostě úžasný). Chystáte se navštívit i jiné akce?

    1. Bohužel zatím jiné akce neplánujeme, spíše se budeme celý rok chystat do Lysé, kde to opravdu stojí za to 🙂

Napsat komentář